Officiell resa i sverige-resa bokad!

Jag lämnade er sist med en massa snurrande idéer i huvudet… Turné i Sverige… Vad skulle man kunna göra av det? tänkte vi. Och svaret var självklart. Vi skulle såklart ge oss ut på en egen turné för att upptäcka Sverige med egna ögon. Besöka alla dessa smultronställen och attraktioner. Jag och mina fantastiska kollegor ska ge oss ut på vår första officiella RESA I SVERIGE-resa!!

I början på augusti planerar vi att ge oss av. Och man skulle väl kunna passa på att slå en till liten fluga i samma smäll och se det som välkomstresa för vår nya medarbetare – Tomas! Vi vill ju, som ni vet, presentera så mycket som möjligt att innehållet på www.resaisverige.se i filmformat. Man skulle kunna säga att det är Tomas som kommer att göra detta till verklighet. Expofilm.se är vårt produktionsbolag och det är numera vår nye vän och medarbetare som står för produktionen av dessa filmer!

Huvudsyftet med vår kommande resa är att samla information till sajten. Jag kommer att blogga hela tiden under resans gång, vi kommer att skriva recensioner om specifika ställen vi besöker och vår proffsfotograf Rami har som mål att fånga vartende smultron på bild! All filmutrustning följer också med och vi erbjuder samtliga företag (med svenska turister som målgrupp) längst resevägen att få en egenproducerad företagsfilm som sedan läggs ut på vår sajt. Till ett grymt pris dessutom!

Det här ska bli så himla kul och spännande. Det känns lite som vår plikt att upptäcka Sverige, för att sedan kunna leverera alla tips vidare till er 🙂

/Nathalie, redaktionen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s