BLOGGARE SÖKES!

Kl 10:31

Kära läsare.

Vår affärsidé här på RESA I SVERIGE ser i princip likadan ut som för ett halvår sedan, att detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det som ändrats litegrann, är att vi valt att lägga ännu större vikt vid våre blivande bloggare. Dessa kommer nämligen att dra mycket av trafiken till sajten och det kommer även göra sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.
Vi har även valt att lägga stor vikt vid att främja klimatsmart resande, vilket innebär att vi kommer att samarbeta med olika (väl utvalda) miljöorganisationer. De annonsintäkter som bloggarna drar in kommer att gå till dessa organisationer, så våra fantastiska bloggare kommer att arbeta med välgörenhet vilket vi såklart är mycket stolta över!

Nu har jag en fråga: Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra? Shoppingrundor, museibesök, konstutställningar, bussresor, restaurangbesök,  mm. Allt som kan tänkas vara relevant för turister i Sverige!

 Skriv till mig på nathalie@resaisverige.se

/Nathalie, redaktionen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s