En dag i Waxholm… NIONDE

kl. 18:32

Igår fick jag ett mail av en läsare vid namn Carina. Jag fick känslan av att hon skrev detta precis efter att ha kommit hem från den långa dagen i Waxholm. Uppfylld av sommaren berättar hon här om sin dag:

”Att spendera en solig heldag i sommarstaden Waxholm är inget problem! Vi åkte iväg  helt utan planer eller förväntningar till Waxholm för att se vad som erbjöds.
Vi började vårt besök med lite shopping i alla söta butiker som finns där bla. a besökte vi Torg 1 där vi köpte helt underbara kroppsprodukter från  Björk & Berries, smultronlotion och hallon scrub. Det kallar jag sommar!
Efter det styrde vi oss ner mot båthamnen och satte oss och titta lite på båtarna i solskenet.
 
En båttur kunde ju vara trevligt efter det här… vart kan vi åka för att äta lite lunch? Vi frågade i informationen och blev rekommenderade ön Grinda, 45 minuters båtfärd . Perfekt, det lät som ett bra förslag. 60:- för vuxen och 40:- för barn upp till 20! år. Bra pris!
 
Vid 13-tiden bar det av och när vi hade kommit en liten bit så gjorde den svenska sommaren sig påmind… ösregn! Vad ska vi göra på Grinda i ösregn? Nej, vi beställde pannkaka med sylt och grädde på båten och satt kvar ombord och mös.
 
En stund senare var vi tillbaka i Waxholm och solen sken på oss igen! Efter en rundpromenad bland de vackra husen spenderade vi en stund i
Magasinets vackra buik för att avsluta dagen med en Cesarsallad på  deras uteservering. En härlig stund i deras breda soffor med utsikt över vattnet gjorde att vi blev ”halv-liggande” en bra stund. God sallad med en mycket bra cesardressing (Ja, det är sällan man får rätt cesardressing!) och gott hembakat bröd.
 

Det var 10 timmar i Waxholm och när vi kom hem kändes det som vi varit på en minisemester!”

 

Vad mysigt det lät, Carina. Tack för att du delade med dig av din dag!

/Nathalie, redaktionen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s