ÅTTONDE

kl. 20:23
En läsare vid namn Emma är småbarnsmamma och skulle vilja tipsa oss om:
 

Emma beskriver detta som Sveriges vilda västern! Hon fortsätter med en geografisk beskrivning, som säger att denna nöjespark ligger långt inne i Smålands skogar. ”En bit ifrån Värnamo ligger denna flykt från verkligheten, en tillfällighet att få tillbaka barnasinnet tillsammans med indianer och cowboys”, skriver hon.

-Varför inte ta en öl på Kate´s Palace, där glädjeflickorna håller ställningarna? Eller en tur med tåget som tar dig till Mexico, eller kanske ett besök hos indianerna?!
Emma skriver att de absoluta höjdpunkterna är utan tvekan de omtalade showerna- Lucky Luke show för de mindre, Indian show och Mexico show – vilka innehåller dans och mycket liv! Vilda Västern showen  är också att föredra, skriver hon, då den är otroligt underhållande med riktiga stuntmen. (Hörselskydd är tydligen att rekommendera för de små.)

På på High Chaparral finnns allt från ponnyridning till simbassänger och tivoli.  Allt i ett häftigt Vilda Västern-stuk. I matväg finns det mycket att välja på, så som hamburgare,våfflor och mexicanskt. Emma skriver att ”är ni en lite större familj, rekommenderas egenhavd matsäck som kan intas på området.”

Vad rolig detta låter, tycker ni inte? Tack tack tack för tipset 🙂
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s