ANDRA

kl. 15:55

Minns ni att jag skrev att vi hade ett möte med en potentiell säljare, i början av bloggen? Robin. Han är en grym säljare och jag hoppas att han är en framtida kollega. I alla fall. Han mailar mig en lång och fängslande text om en festival i Östersund.

Så här skriver han:

”Har precis spenderat onsdag- söndag i jämtlandspärla, Östersund! Där har de varje år en liten (inte så liten faktiskt) festival mitt i staden som går under namnet STORSJÖYRAN.
Denna är fullspeckad med artister från världens alla hörn även om den svenska musikscenen är överrepresenterad… denna festival lämpar sig perfekt för oss som gillar musik mat och fest men klarar oss utan gyttja och diverse andra hultsfred/roskilde-problem. 
Dessutom firar republiken Jämtland sin national dag den sista av festivaldagarna komplett med ett tal som av deras egna president ”Evert” på storatorget som t.o.m ger den mest inbitna stockholmaren rysningar av välbehag.
 
Och skulle man nu inte gilla musik så öppnar krogstråket (stråket i folkmun) onsdagen veckan innan och är en upplevelse i sig. Det är precis vad det låter som, nämligen ett stråk med krogar och uteserveringar men mat ifrån de lokala restaurangerna och öl i plastflaska men det är också THE Happening för stadens alla festisar (hela jämtland faktiskt).
Mot slutet av kvällen så möter man upp alla dessa festisar och äter deras nationalrätt, KOLBULLE (och för er som inte vet vad det är så är en pankaka med fläsk grillad i panna över öppen eld en bra beskrivning).
 
Avslutar med att säga att Östersund är en fantastiskt vacker stad och dess invånare likaså.”

Visst skriver han fantastiskt bra? Detta är utan tvekan någonting som jag och mitt resa-i-sverige-team kommer att besöka nästa år!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s