Nattlivet i Smögen och Kungshamn

kl. 19:51

Tre nätter spenderades på Västkusten och tre olika nattklubbar hann vi utforska:

 

Först ut har vi Hamnen4, som består av två våningar och ligger mitt på Smögenbryggan vid hamnen. På dagarna serveras mat och runt 22-tiden förvandlas stället till en nattklubb som är en av de mest populära under sommartid! En liten VIP-hörna finns på över plan, men jag kan lova dig att det är tre gånger så mycket drag ute på de båda dansgolven! Aningen svårt och dansa, då stället var näst intill fullproppat, men utan tvekan det bästa stället enligt mig.

 

Hamnen4

 

Andra kvällen spenderades på Baden, en nattklubb som ligger mitt i Kungshamns centrum, också nere vid hamnen. (Fast inte samma) Kommer du hit med bil, är det bland det första du ser och kommer du med Zitabåtarna som går mellan Smögen och Kungshamn lägger de till nästan precis utanför. Då detta ställe består av 4 dansgolv och lika många barer, krävs det en del folk för att fylla stället. Men om man skrapar ihop ett gäng glada människor kan detta inte bli annat än succé! Spana in hemsidan för att tajma rätt temakväll.

 

baden

 

Den tredje och sista kvällen besökte vi Lagergrens Proviant & Longdrinks, som på dagarna är en populär restaurnag, med sin balkongliknande uteservering, där du kan njuta av utsikten av smögens hamn samt äta en utsökt måltid. När mörkret sedan lägger sig, förvandlas snart den lugna resturangen till ett färgglatt inferno. Jag skulle säga att dansgolvet samt den övriga lokalen är aningen liten, men fördelen med detta är ju såklart att det blir bra drag snabbt! Efter att ha kikat på menyn, tror jag att du ska besöka Lagergrens för deras (dregelframkallande) mat hellre än att dansa på borden…

/Nathalie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s